ZVEZDE SU VAM zavirili U DUŠU: Horoskopski znak otkriva koji je vaš SKRIVENI TALENAT!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Nemojte tratiti vrijeme na poslove i hobije u kojima niste dobri. Astrolozi vas savjetuju u kojim sferama ćete naprosto briljirati!

Ovan
Ovna karakterizira impulzivnost i energičnost, jako je inteligentan i jedan je od najvećih radoholičara među horoskopskim znakovima. Kada su talenti u pitanju od ruke mu ide sve što ima veze s pokretom, dinamikom i mehanikom. Sport je sfera u kojoj neprikosnoveno vlada, a pored sportskih aktivnosti dobro mu ide izgradnja, kao i popravljanje stvari. Rođen je za individualne aktivnosti, ima jako izražen natjecateljski duh, tako da konkurencija u njegovom slučaju znači motivaciju da bude još bolji i i uspješniji.

Bik
Bikovi su dobri s financijama, pa zato i treba da se okrenu djelatnostima povezanim s novcem, jer tu leži njihov uspjeh i mogućnost napredovanja i konačno zarade. Pored toga, skloni su umjetnosti – bilo da je u pitanju neka klasična, poput slikanja, crtanja, pjevanja, ili nešto poput šminkanja, pravljenja frizura … Vješte su s rukama pa vole kreativne hobije.

Blizanci
Blizanci imaju odlične sposobnosti u pregovaranju u direktnoj prodaji zahvaljujući izraženoj komunikativnosti i istinskom interesu za potrebe drugih koji imaju. Posjeduju odličnu sposobnost za širenje informacija i povezivanja, pa su vrsni govornici i prezenteri.

rak
Idealne djelatnosti za osobe rođene u znaku Raka su profesura, treniranje drugih i savjetovanje. Razloga za ovo jeste njihova izuzetna sposobnost da razumiju druge, da se unesu u tuđe osjećaje i potrebe i prenesu svoje znanje. Jako su strpljivi. Od drugih talenata ističe se sposobnost stvaranja estetski lijepih stvari i inovacija za što se služe svojom bogatom maštom.

Lav
Osobe ro] ene u ynak Lava su jako duhovite, zabavne, pune zanimljivija priča i zbog toga uvijek u centru pažnje i uvijek jedan od najpopularnijih likova u društvu. Talentirani su za stand up komediju. Pored ovoga, interesiraju ih stvarima vezane za ljepotu, kozmetiku i prehranu. Vole biti najbolji u svemu, pa uvijek rade na svom samousavršavanju, upisuju tečajeve, škole, samostalno uče …

Djevica
Osobe rođene u znaku Djevice karakterizira pedantnost i posvećenost detaljima. Sve što rade, rade s maksimalnom posvećenošću i predanošću, a njihovo polje interesovanja je široko. Leže im hobiji povezani s računalima, crtanjem, izgradnjom, a ono u čemu su najtalentiraniji jeste planiranje! To je njihov prirodni talent!

Vaga
Vage su veliki pravdoljupci i najbolji savjetodavci, ili bolje reći najugodniji savjetodavci, jer ne osuđuju već pokušavaju razumiju. Njihovi talenti najčešće uključuju društvo, a ne predmete i stvari, pa su zbog toga najčešće članovi različitih udruga ili interesnih skupina koje okupljaju ljude. Često su i umjetnički talentirani, ali to zanemaruju jer se posvećuju konkretnim stvarima vjerujući kako u tome leži financijska sigurnost.

Škorpion
Škorpiona krase inteligencija i logičko razmišljanje. Od ruke joj idu svi zadaci u kojima je neophodno logičko promišljanje i analiza. Računanje, financijski poslovi i logički zadaci su sfere u kojima će zablistati, pa joj se drugi često obraćaju kada imaju probleme ove vrste.

strijelac
Strijelci su rođeni sportaši! Obožavaju sport iu njemu su dobri. Samim tim, imaju vrlo izražen natjecateljski duh u svemu što rade. Razumiju se u mehaniku i tehnologiju i generalno funkcioniranje stvari, a nerijetko su kreativni i uživaju u hobijima koji podrazumijevaju stvaranje i kreiranje.

Jarac
Osobe rođene u znaku Jarca su jako kreativne, a ovu svoju osobinu ispoljavaju kroz pisanje, pjevanje, crtanje i slične djelatnosti koje im omogućuju da odmore mozak od problema, a od hobija se lako mogu pretvoriti u unosan posao. Iako djeluju zatvoreno i nepristupačno, obično su jako duhoviti – potrebno je samo malo da se opuste i postaju najveći zabavljači u društvu.

Vodenjak
Glavni talent osoba rođenih u znaku Vodenjaka leži u njihovim rukama. Jako su spretne u svemu što podrazumijeva popravke, pravljenje, kreiranje. Posjeduju prirodan talent za glazbu, osjećaju ritam i lako prate melodije, ali i za moderne tehnologije. Vole inovacije, lako ih prihvaćaju, a često i sami stvaraju.

riba
Istinski talent osoba rođenih u znaku Riba jeste psihologija. Imaju nevjerojatnu sposobnost čitanja drugih ljudi u čemu im pomaže njihov izražen dodir s duhovnim aspektom života. Posvete li se tome, lako mogu otkriti tuđe namjere i ponašanje, pa bi i bez problema mogli biti privatni detektivi. Skloni su umjetnosti u kojoj pronalaze ventil za ispoljavanje svoje ličnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €