ZVEZDE ZNAJU SVE: Horoskop otkriva KOLIKO ĆETE DJECE IMATI, ali i KAKAV ćete biti RODITELJ

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Neki ljudi znaju skoro sve o horoskopu. Na temelju datuma rođenja znaju jeste li organizirani ili kaotični, stidljivi ili društveni, suosjećajni ili bezosjećajni. Horoskop nam može reći mnogo toga, pa nešto io načinu života koji ćemo voditi, pa čak i koliko ćemo djece imati.

Ako želite saznati kakav ćete roditelj biti, kao i broj djece koji su vam zvijezde predodredile, samo potražite svoj znak.

Ovan

Rođeni u znaku Ovna biće ponosni roditelji troje djece. Ovan je prvi znak u horoskopu, što znači da je predoređen za pionira u svemu. Iako ste usmjereni na karijeru, to ne znači da ne volite svoju djecu. Zapravo, vi svoje ambicije prenositi na njih i gurate ih ostvariti svoje snove.

Stalno ste zauzeti vođenjem kućanstva, ali uspješno balansirate svim obavezama. Ponekad imate kratak fitilj, pa se trudite da imate strpljenja sa svojim mališanima.

Bik

Strpljivim Bikovima je predodređeno da imaju dvoje djece. Vi ste pouzdani i brižni, posvećeni tome da osigurate najbolji život za svoju djecu. Najviše vremena provodite brinući se o djeci i sa njima imate čvrstu vezu. Ponekad ste malo tvrdoglavi, pogotovo kada je riječ o promjenama, pa pokušajte se ne ponašate previše zaštitnički prema djeci.

Blizanci

Blizanci će biti prilagodljivi roditelji četvero djece. Vi ste energični i mladog duha i djeca čine da se osjećate živo. Vaša obitelj možda nije tradicionalna, ali to je upravo ono što vas uzbuđuje.

Vi ste vrlo spontani, ali zato vaša djeca znaju da ipak umijete biti i pomalo nepredvidljivi. Vaši mališani znaju da uvijek mogu pozvati prijatelje i da ćete ih vi dočekati širom otvorenih ruku.

rak

Ako ste rođeni u znaku Raka, bit ćete brižni roditelj dvoje djece.

Vama je roditeljstvo prirodno i urođeno. Emotivni ste i osjećajni, zbog čega imate čvrste veze sa svojom djecom.
Ponekad znate biti previše oprezni i zahtjevni, naročito sa svojom djecom, pa se potrudite da im ipak date dovoljno slobode.

Lav

Lavovi će biti kreativni roditelji jednog djeteta. Vi volite da se zabavljate i svi vaši prijatelji to znaju. Zato će biti malo iznenađeni kad saznaju da je beba na putu, ali će znati da čete biti pravi uzor svom djetetu.

Kao rođeni vođa, umijete biti malo zapovjedni, ali vaše dijete će se naviknuti na to. Obožavat da sa svojim deťom pravite razne stvari i grate zabavne igre. Ohrabrivaće svoje dijete biti otvorenog uma i velikodušno.

Djevica

Ako ste Djevica, bit ćete organizirani roditelj dvoje djece. Vi ste vrlo praktični i organizirani, pa točno znate koliko djece želite imati.

Vama je uređeno da mnogo radite, pa ćete biti vrlo posvećeni životu svoje djece. To znači da umijete previše brinuti, al ne dozvolite svojim živcima da uzmu najbolje od vas.

Vaga

Vage će biti opušteni roditelji troje djece. Vi ste društveni i smireni, što znači da ćete naučiti svoju djecu da ostanu smireni i radit ćete na tome spremiti mir u svom kućanstvu.

Ponosni ste na svoju kulturu, pa ćete i svoju djecu izložiti umjetnosti, igrama vani, sportu i glazbi – svemu što im može pomoći a uče o sebi i svijetu.
Kako ste nekad neodlučni i povodljivi, morat ćete se pomučite da ove osobine ne prenijeti na svoju djecu.

Škorpion

Netradicionalne Škorpioni imaće četvero djece. Vi ste strastveni i emotivni, što znači da ulažete sve što imate u roditeljstvo.

Svoju snažnu i privlačnu ličnost uspjet ćete prenijeti i na svoju djecu. Ponekad znate biti pomalo Eksentrična, ali to samo znači da ćete biti potpuno otvoreni za sve što dolazi od vaše djece.

strijelac

Rođeni u ovom znaku biće slobodoumni roditelji jednog djeteta.

Vi ste humoristična i optimistična osoba i sve što želite je zabavan, ispunjen život vašeg mališana. Slobodnog ste duha i vezanost nije za vas – zato vam je jedno dijete sasvim dovoljno. Vi želite svoj entuzijazam prenijeti na svoje dijete, ali se ipak nadate da će ono bit malo odgovornije nego što ste vi bili kao mladi.

Jarac

Jarčevi će biti odgovorni roditelji dvoje djece. Vi ste disciplinirani i ambiciozni i roditeljstvo je za vas najvažniji zadatak. Djeca znaju da vi postavljate pravila, ali ih to navodi da budu najbolji što mogu.

Neki bi rekli da ste hladni i pesimistični, ali djeca izvlače najbolje iz vas.

Vodenjak

Ako ste Vodenjak, najveće su šase da ćete biti posvećen roditelj jednog djeteta. Vi ste društveni i iskreni i čuvate svoja prijateljstva. Ne volite da ste emocionalno vezani za veliki broj ljudi, ali ste ekstremno bliski s onima koje pustite u svoj život. Iako volite provoditi vrijeme sa svojim voljenima, ponekad vam je potrebno da sami napunite svoje baterije. Također, cijenite svoju slobodu i jedno dijete je idealan broj za vas.

ribe

Ribe će biti saosećani roditelji četvero ili više djece.

Vi ste ljubazni i brižni, uvijek suosjećati s tuđim problemima. Vaš topli hraniteljski duh je savršen za veliki broj djece. Ponekad znate biti previše vezani za kuću, ali to je u redu, jer ništa ne volite više nego provoditi vrijeme sa svojom obitelji. Pazite samo da vas djeca ne nadvladaju, jer umijete biti previše popustljivi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €